Ziflex PEI Løs Top 257x229 mm.

375,00 kr.

Slut med print der slipper eller bøvl med en bed level der ikke sidder lige i skabet.

Franske Zimple3D producerer det bedste printunderlag, vi endnu har set til dato.

Denne nye udgave, med PEI Ultem overflade fra Sabri garantere top kvalitet. PEI pladen består af en nubret overflade som sikre super vedhæftning.

Og ja, den er kompatibel med deres magnet, uanset hvilken overflade, som man vælger. Så har man først købt et tidligere sæt, med magnet, så kan man blot købe den som løs top.

Deres magnetiske teknologi giver dig mulighed for let at fjerne pladen fra 3D printeren på få sekunder, og for at imødekomme kravene til 3D printning har de udviklet deres egne magneter: meget stærk, holdbar og i stand til at modstå heatbed temperaturer på 120 ° C og hotend temperatur på 260 ° C.

Ziflexs fleksible underlag, er den perfekte balance mellem at være blød og robust. Den giver nem og hurtig 3D printning på første lag, forlænget levetid på printunderlaget, forhindrer tabt kalibrering af din 3D printer og beskytter dig selv og dit udstyr mod skarpe spartler.

3D printning bruges i en meget bred vifte af materialer. Deres PEI overflade giver en god vedhæftning til de fleste af dem: PLA, ABS, TPU, PETG, Woodfill og lignende. Ikke mere limstift, hårspray, tape, sukkervand – Det slipper du for med en Ziflex.

Tilgængelig på restordre

-
+

Yderligere produktinfo

Passer til

  • Ultimaker 2. 2+ og 3
Vægt 1 kg
Størrelse 40 × 40 × 5 cm
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro